Over ons

 Wij zijn team Met’n Klik - Met’n klik is een fris team van jonge doch ervaren financiële hulpverleners die de wereld van bewindvoering en hulpverlening op een totaal andere manier wil benaderen. Met een passie voor denken in oplossingen en omkijken naar anderen willen wij samen met de mensen, orde en rust creëren in alle financiële zaken, op een toegankelijke en moderne manier. 


Wij willen de scherpe en serieuze randjes afhalen van een saai en moeilijk onderwerp. Dit doen wij door te praten op hetzelfde level, zonder grote generatiekloof. Voor welke generatie dan ook. We denken dat wij in de bewindvoerders wereld met deze aanpak uniek zullen zijn. Wij zijn een bedrijf in de financiële sector, maar handelen altijd met een persoonlijke touch. Wij willen mensen niet alleen financieel uit de problemen helpen maar ook persoonlijk inzichten en rust geven. Wij slaan spijkers met koppen en handelen adequaat en zorgvuldig. Met 'n klik staat voor samenwerken en communicatie, want we doen het samen, en vooral; Met ’n klik.

Wilt u meer te weten komen hierover? Kijk gerust even rond. Liever telefonisch contact of een andere vraag? Bel of app ons! We helpen u graag en vrijblijvend. 

Team Met’n klik